Welke beschermingcoatings zijn er mogelijk?


- Vloercoating met de daarbij horende vloerreiniger, een systeem voor met name de autoschadebranche, een transparante coating die hard wordt en door middel van de vloerreiniger weer week wordt, om zo met behulp van een hogedrukreiniger de coating met vervuiling te kunnen wegspuiten.

- Kleefcoating, normaal of high solid, voor zowel de lichte als wat zwaardere vervuiling, waarbij stof vastkleven belangrijk is. Met heet water te verwijderen.

- Wandstriplak, een witte striplak die goed dekt, zeer veerkrachtig is en veel vervuiling weerstaat. Minder spuitgangen nodig voor een goed resultaat. Bovendien meerdere malen overspuitbaar om laagdikte op te bouwen, maar ook om maar 1 keer per jaar (afhankelijk van de vervuiling) te strippen.

- Striplak transparant, de ideale striplak voor met name glas, van de verlichtingsarmaturen en de ramen van de cabine. Met een lakroller aangebracht, absoluut transparant helder voor optimale lichtdoorlating en makkelijk te verwijderen als het vervuild is.

- Vloerstriplak, een absoluut uniek product. Kan op bijna elke ondergrond worden aangebracht, mits die schoon en vetvrij is. Daarna heeft u een stroeve veerkrachtige bescherming van uw vloer, die ook nagenoeg wit is voor de juiste lichtopbrengst. Overspuitbaar om hetzelfde systeem toe te passen als bij de wandstriplak en kan ook tussentijds gerepareerd worden bij beschadiging. Heeft een levensduur tussen de 6 en 18 maanden, afhankelijk van de vervuiling.

- Dust control, een ionisatievloeistof die ervoor zorgt dat stofdeeltjes zich binden en daardoor zichtbaar en zwaarder worden. Deze kunnen eventueel verwijderd worden, maar bovenal niet meer gaan zweven om zodoende niet meer terecht kunnen komen waar ze niet horen.

Dit is een overzicht van de meest toegepaste producten. Heeft u andere wensen bespreek het met ons en wij bieden u een passende oplossing. Geen van de genoemde producten bevat VOS-bestanddelen (geen schadelijke oplosmiddelen).

Methodes
U ziet het, er zijn natte en droge methodes voor elke cabine. Welke voor u van toe passing is, wordt bepaald door de mate en soort van de vervuiling. Onze specialisten geven u graag advies.